Apricia Diamonds, vakmanschap sinds 1991!

Bekijk onze reviews op GoogleTrustpilot!

Mogen trouwringen van elkaar verschillen?

Ja zeker! Het is uw huwelijk dus u mag bepalen.

Het antwoord op deze vraag is… Ja! Ze mogen verschillen, niemand heeft ooit bepaald dat deze ‘te allen tijde’ hetzelfde dienen te zijn en tevens is het uw huwelijk dus ook uw beslissing!

Er zijn verschillende mogelijkheden in hoe u uw trouwringen kunt kiezen of laten maken voor uw huwelijk.

– U kunt kiezen voor bijpassende trouwringen, dus een echt setje zoals onze trouwringen. Deze optie wordt het meest gekozen.
– U kunt kiezen voor ringen die er verschillend uitzien maar door het gebruik van bijvoorbeeld een zelfde lijnenspel, model of goudkleur horen deze trouwringen toch bij elkaar.
– U kunt ook kiezen voor compleet verschillende trouwringen.

De laatste optie is de minst gekozen optie omdat de trouwringen erg van elkaar verschillen en omdat er geen overlap zit in hoe de ringen eruit zien.

Bij de tweede optie kiest de vrouw bijvoorbeeld voor een witgouden solitair (zoals bijvoorbeeld deze: Eternal solitair) en de man voor een simpele witgouden mannen trouwring (zoals bijvoorbeeld de mannelijke ring van AD6).

U bent volledig vrij in wat u wenst! Wij zijn er om u te helpen met al uw wensen. Wenst u bijvoorbeeld een soortgelijk idee als optie twee? Laat ons dit dan weten via onze Eigen Ontwerp pagina. Hier kunt u al uw wensen aangeven waarna wij een geheel vrijblijvende offerte voor u maken!

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht? Laat het ons weten en neem contact met ons op!

Comments 2

  1. Erik

    Fijn om dit te lezen, er is altijd onduidelijkheid over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *