Apricia Diamonds, écht vakmanschap sinds 1991.

Gratis & verzekerd verstuurd! | Beoordeeld met een 8.5!

Retour

Retourneren & ruilen op de meest efficiënte manier

Als u uw hele bestelling of één product uit uw bestelling wenst terug te sturen of om te ruilen, dient u twee stappen te doorlopen:

1. Print dit Retourformulier, volg de instructies en stuur ons de/het product(en) incl. het volledig ingevulde Retourformulier toe.

2. Stuur ons vervolgens een e-mail naar hello@apriciadiamonds.com met het Track & Trace nummer van het verstuurde pakketje. Op deze manier weten wij dat we een retourzending van u kunnen verwachten. Zodra wij het/de product(en) hebben ontvangen zullen wij dit naar u bevestigen.


Bij Apricia Diamonds heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, houdt u er echter a.u.b. rekening mee dat dit niet geldt voor trouwringen. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van uw huis naar ons zijn ook helemaal gratis, houdt u er echter wel rekening mee dat u deze kosten eerst dient voor te schieten. U zult na ontvangst van het product van ons het orderbedrag en de kosten voor het retourneren gestort krijgen op uw rekening. Van de verzendkosten naar ons dient u wel het bonnetje mee te sturen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om uw bestelling of een product te retourneren kunt u contact met ons opnemen via hello@apriciadiamonds.com of +31 (0) 20 640 98 36. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.