Apricia Diamonds, écht vakmanschap sinds 1991.

Gratis & verzekerd verstuurd! | Beoordeeld met een 8.5!

Over ons

Home / Over ons

Wie zijn wij?

In 1991 is ons sieraden atelier, Apricia, in het leven geroepen omdat we merkten dat er een gebrek was aan écht vakmanschap waar kennis en ervaring de hoogste prioriteiten zijn. De afgelopen 27 jaar is Apricia als atelier en merk uitgegroeid tot een gevestigde naam. Onze sieraden zijn te koop bij verschillende Nederlandse juweliers door het gehele land, maar nu ook direct online.

Het doel binnen Apricia is om hoogwaardige en kwalitatieve sieraden produceren, te streven naar 100% klanttevredenheid en verantwoord zaken te doen. Wij hanteren voor de producten die wij in onze webwinkel aanbieden bijna geen voorraden, wat betekent dat uw sieraad speciaal voor u wordt vervaardigd. Om deze reden staan wij dan ook 100% voor de kwaliteit die we leveren.

 

Apricia

De bedrijfsnaam Apricia stamt af van het woord Appreciëren, in het Engels 'to appreciate'. Waarderen, respecteren, op prijs stellen. Wij willen dat onze klanten hun sieraden gaan waarderen als echté prachtstukken die speciaal voor de klant worden vervaardigd. Met het tijdloze design & de kwaliteit kunnen onze producten zonder moeite van generatie op generatie doorgegeven worden.

 

Even voorstellen

Even voorstellen - Apricia Diamonds

 

Bekijk de ervaringen van al onze andere klanten hier.