Apricia Diamonds, vakmanschap sinds 1991!

Bekijk onze reviews op GoogleTrustpilot!

Over ons

Home / Over ons

Wie zijn wij?

In 1991 is ons sieraden atelier, Apricia, in het leven geroepen. Een atelier waar écht vakmanschap, door kennis en ervaring, de hoogste prioriteit heeft. Apricia is als atelier en als merk een gevestigde naam binnen de Nederlandse sieraden branche. Onze sieraden zijn te koop bij verschillende Nederlandse juweliers, met name in het hogere segment. Je kunt bij ons terecht voor eindproducten, volledige collecties, halffabricaten, losse diamanten, custom-made sieraden, reparaties, taxaties en advies. Wij zijn jouw partner binnen de sieradenbranche!

Onze doelen zijn hoogwaardige en kwalitatieve sieraden produceren, te streven naar 100% klanttevredenheid en verantwoord zaken doen. Wij hanteren voor veel producten die wij aanbieden bijna geen voorraden, wat vaak betekent dat uw sieraad speciaal voor u wordt vervaardigd. Om deze reden staan wij 100% voor de kwaliteit die we leveren.  Dit is voor ons mogelijk door de expertise die we in huis hebben en door onze goede en langlopende relaties met onze leveranciers.

Apricia

De bedrijfsnaam Apricia stamt af van het woord Appreciëren, in het Engels 'to appreciate'. Waarderen, respecteren, op prijs stellen. Wij willen dat onze klanten hun sieraden gaan waarderen als echté prachtstukken die speciaal voor de klant worden vervaardigd. Met het tijdloze design & de kwaliteit kunnen onze producten zonder moeite van generatie op generatie doorgegeven worden.

 

Bekijk onze reviews op Google & Trustpilot!