Apricia Diamonds, vakmanschap sinds 1991!

Bekijk onze reviews op GoogleTrustpilot!

FAQ – Fullwidth

Frequently asked questions

No results found.
Sieraden6

Ons goud wordt in Nederland gekocht bij gerenomeerde bedrijven die gecertificeerd zijn binnen onze branche.

De beste manier om voor uw sieraden te zorgen verschilt per sieraad soort. Als het gaat om diamanten sieraden is het mogelijk om ze in een warmwater bad schoon te maken. Aan dit bad voegt u wat afwasmiddel en een scheutje amoniak toe. Vervolgens kunt u met een oude borstel/tandenborstel uw sieraad schoonmaken. Echter is dit niet toegestaan voor parels of andere organische stenen. Na het schoonmaken dient u uw sieraden na te kijken of er geen stenen zijn uitgevallen, alvorens u het water weggiet.

Heeft u nog vragen over hoe u een specifiek sieraad dient schoon te maken, kunt u ons dit altijd vragen via onze contact pagina.

Jazeker! Wij zijn van mening van wel. Veel mensen beweren dat dit niet mag. Wij vragen onszelf af, waarom niet? Als dat uw wens is, dan kan dat! Het is tenslotte uw huwelijk, dus ook uw besluit. En tevens kunnen de ringen best van elkaar verschillen maar kunnen ze aspecten bevatten die wel overeenkomen. Voor meer informatie hierover kunt u ons blog bericht hierover bekijken.

In principe hanteren wij te allen tijde 14 karaat voor onze sieraden. Een enkele keer ook 18 karaat, maar dit zal dan duidelijk vermeld worden. Wij gebruiken 14 karaat omdat wij van mening zijn dat 14 karaat gebruiksvriendelijker is en omdat het tevens ook goedkoper is.

Voor het ten huwelijk vragen van uw partner is de solitair ring de beste keuze! Een solitair is een ring met een 1 diamant op de ring die wordt vastgehouden door pootjes de bevestigd zijn op de ring. Dit is beter bekend als de chaton van de ring. De solitair staat bekend als verlovingsring, maar kan ook cadeau gegeven/gedragen worden voor elke andere gelegenheid. Bent u opzoek naar een verlovingsring of gewoon een mooie solitair? Bekijk dan onze brede assortiment via Solitairs/Verlovingsringen.

Onze diamanten worden gekocht in België en Nederland, dit wordt gedaan bij enkel en alleen gerenomeerde bedrijven die gecertificeerd zijn binnen onze branche.

Overige2

Ons privacybeleid is er om uw privacy te waarborgen. U vindt ons privacybeleid op onze privacybeleid pagina.

Onze algemene voorwaarden kunt u vinden op onze algemene voorwaarden pagina.

Retour1

U kunt binnen 14 dagen uw bestelde producten omruilen of retourneren. De verzendkosten die hier bij komen kijken zijn voor onze rekening. Echter dient u deze wel voor te schieten. Voor een nadere toelichting op ons retourbeleid kunt u ons volledige retour- & ruilbeleid vinden op onze retour pagina. Mocht u echter toch aanvullende vragen hebben, vernemen we dat altijd graag! U kunt via onze contact pagina met ons in contact treden.

Verzending7

Ja, wij kunnen ook internationaal pakketjes versturen, echter is dit een uitzondering op de regel en wordt dit niet altijd gedaan. Wenst u een pakketje internationaal te versturen dan dient u contact met ons op te nemen voor eventuele bijkomende kosten en andere aandachtspunten. Als er eventueel extra kosten verbonden zijn aan de verzending dan zal dit op een heldere manier worden medegedeeld.

Als u onze postbezorger heeft gemist dient u, ...................

Om precies te zijn €0,-. De verzendkosten zijn gratis en uw pakket wordt tevens verzekerd verstuurd!

Ja, de postbezorger zal u om een handtekening vragen. Dit omdat onze pakketen verzekerd en aangetekend worden verstuurd.

Nee, helaas is dit voor ons niet mogelijk. Als sieraden atelier hebben we geen voorraad en vervaardigen we de producten nadat deze bij ons zijn besteld. Het vervaardigen van uw sieraden kost wat tijd, om deze reden streven wij er naar om binnen 15 werkdagen uw sieraad te vervaardigen en naar u op te sturen. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk, in de beste staat en kwaliteit, te leveren! Tevens proberen wij u te allen tijde op de hoogte te houden over de voortgang van uw bestelling.

Ja, uw pakketje is verzekerd wanneer deze wordt meegegeven met onze pakketbezorger. De kosten voor de verzendig zijn geheel voor onze rekening!

Om onze sieraden te vervaardigen nemen wij 15 werkdagen. Wanneer u een bestelling bij ons plaatst wordt uw sieraad speciaal voor u vervaardigd. Dit kost wat tijd, maar dan heeft u ook wat! Wij doen er altijd alles aan om uw sieraad zo snel mogelijk te leveren, ondertussen zullen we u op de hoogte houden van uw bestelling.

Maat1

Informatie om uw ringmaat op een correcte manier op te meten kunt u onze educatie pagina vinden.