Apricia Diamonds, écht vakmanschap sinds 1991.

Gratis & verzekerd verstuurd! | Beoordeeld met een 8.5!

Stage bij Apricia levert prachtige Tiara op!

Een paar jaar geleden alweer liep Leontine bij ons haar afstudeerstage. Voor haar afstudeerstage kwamen we op het idee om een tiara te maken, bestaande uit witgoud, briljant geslepen diamanten en cultivé parels. Wat een succes, want de tiara werd een prachtstuk en Leontine slaagde voor haar studie!

Daarnaast werd de tiara door PAN Amsterdam, de belangrijkste nationale beurs voor kunst, antiek en design, uitgekozen om tentoon gesteld te worden op hun 25 jarig jubileum! PAN Amsterdam trekt jaarlijks 45.000 kunstliefhebbers naar haar beurs. Wat een eer voor Leontine en voor ons als sieraden atelier dat we onze tiara daar mochten tentoonstellen. De tiara werd tentoongesteld tussen prachtige tiara’s en diademen, sommige tiara’s en diademen nog uit de tijd van voor Christus, al met al een ongelooflijke eer!

 

Fotografie Rob Glastra – Schoonhoven

 

03/05/2019

Reacties 2

  1. Leontine

    Een super stage bedrijf! Ik heb hier heel veel geleerd en iedere dag met veel plezier er naar toe gegaan. Een super tijd en zeker een aanrader om hier een stage te gaan lopen.

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd en de vereiste velden zijn met * gemarkeerd. *